I midten af udkanten

Struer Kommune strækker sig langs Nissum Bredning og Venø Bugt i det sydvestlige hjørne af Limfjorden

Her, i hjertet af Nordvestjylland, finder du fem stærke lokalområder og den største by, Struer, hvis beliggenhed gør det nemt at komme på motorvej til Herning, Silkeborg og Aarhus. 

Masser af vand og natur

Vores kystlinie på 147 kilometer byder på strandliv, sejlads og lystfiskeri, men vi har også talrige naturoplevelser i et landskab præget af Limfjordslandets bugter og bakker – til glæde for både turister, tilflyttere og fastboende.

Vi elsker lyd

Lydens By kommunens strategiske fokus. Vi bruger lyd som driver for vores udvikling og vækst, mens lyd benyttes i alt fra kunsten til vores kerneopgaver.

Med lyd sætter vi mennesket, teknologien og naturen i centrum. Det langsigtede formål med Lydens By er at styrke beskæftigelsen, bosætningen og brandingen i og for Struer Kommune.

Hvor meget vil du spare?

Tallene viser forskellen på en gennemsnitlig families rådighedsbeløb i 4 Danske kommuner. 
Husstandens samlede indkomst ligger på 637.000 kr. om året før skat og udgifter er betalt. Familien ønsker at bo i en 140 m2 villa (ejerbolig) hvor prisen svarer til den gennemsnitlige kvadratmeterpris i den respektive kommune.

Struer
16.279,89 kr.
Aalborg
11.965,17 kr.
Aarhus
8.333,25 kr.
København
243,29 kr.

Bo i en af landsbyerne

Har du altid drømt om masser af plads? Kom helt tæt på vandet eller opdag drømmehuset på en af vores idylliske pletter.

ø-livet

Har du altid haft lyst til at prøve ø-livet? Opdag vores 2 øer, hvor vandet altid er tæt på.
byg dit eget

Byg dit eget hjem

Vi har mange byggegrunde til salg og mange har benyttet sig af denne mulighed allerede, på en af vores naturskønne pletter. Byggegrundsprisen er også unik

Mangler du hjælp?

Tina er klar til at hjælpe dig med at blive afklaret omkring din beslutning eller blive etableret i området. Mangler du information, inspiration eller andet, er du velkommen til at tage kontakt